Trei recorduri naționale pentru Paul Ioniță

Astăzi, 10 noiembrie 2016, la Bascov s-au încheiat Campionatele Naționale de haltere pentru seniori. În limitele categoriei de greutate de 85 de kilograme, Dumitru Marga s-a clasat pe locul 5, cu 120 de kilograme la smuls, 150 la aruncat și 270 la total.

Paul Ioniță, singurul junior de pe tabloul competiției, a ridicat 101 kilograme la stilul smuls, 121 de kilograme la stilul aruncat, suma celor două fiind 222. Cele trei scoruri reprezintă recorduri naționale pentru juniori sub 17 ani, Paul Ioniță clasându-se pe locul 9 în ierarhie.

Delegația feroviară participantă la Campionatele Naționale de haltere pentru seniori a realizat un palmares foarte bun, compus din trei medalii de aur (Florin Croitoru), trei medalii de argint (Maria Grigoriu), la care se adaugă cele trei recorduri naționale menționate.

Secția de haltere a CS Rapid București, una de tradiție de altfel în sportul românesc, este deservită de eforturile inimoșilor antrenori Pavel Rugea și Marius Ulăreanu, care s-au aflat și astăzi, la Bascov, lângă podiumul de concurs.

Felicitări!