Tur fără înfrângere pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal CS Rapidl USL Metrou București a terminat turul Diviziei A neînvinsă, după succesul de azi, de pe teren propriu, 36-18 (20-7) cu UAIC CNOT Iași.

Fetele s-au dăruit fantastic și au evoluat fără să privească tabela de scor, reușind faze spectaculoase. S-a remarcat o circulație foarte rapidă a mingii, schimburi de locuri, finalizări din aproape toate pozițiile și un grad satisfăcător de respectare al planului tactic impus de exigentul antrenor Vasile Mărgulescu. Echipa a fost principala vedetă, lucru îmbucurător din punct de vedere al colectivității și omogenității. Portărițele, toate trei, utilizate prin rotație, au avut parade de efect, iar procentajul aruncărilor de la 7 metri transformate a fost aproape de maximum.

Sigur că până la a ajunge la parametri de calitate doriți mai este mult de muncă, însă panta este pozitivă, iar speranțele pe care ni le punem în echipă sunt dublate de realitate. Din nou, ca și la alte meciuri, apărarea a funcționat mai slab în repriza secundă, dovadă și dinamica golurilor primite.

Lotul utilizat astăzi a fost: Ioana Simin, Andreea Arghir și Cristina Ceaușescu – portari; Roxana Bodîrlău, Ana Chirigiu 3 goluri, Cristina Niculae 4 g, Oana Bucă, Andreea Trăilă 6g, Mihaela Doica 1g, Alina Gheorghe 2 g, Andreea Ivan 1 g, Mihaela Popa 1g, Oana Ionescu 1g, Laura Leahu 4g, Marina Stancu 9g și Alexandra Trifan 4g.

În pauza jocului s-a ales, prin tragere la sorți, suporterul care a câștigat tricoul Alinei Dobrin. Fericitul posesor al biletului cu numărul 455 este Cătălin Diaconu (foto).

Echipa noastră a terminat turul cu 13 victorii din tot atâtea posibile, cu 39 de puncte, la trei lungimi distanță de principala contracandidată Dinamo București.