Un nou succes categoric pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București s-a impus într-un meci contând pentru Divizia A, cu 39-20, în fața celor de la HC Activ CSO Plopeni. Fetele pregătite de antrenorul Vasile Mărgulescu au jucat dezinvolt, impunându-și cu ușurință valoarea. Primul gol al adversarelor s-a consemnat, pe tabela de marcaj, abia în minutul 9, când tabela indica deja 10-0.

Alina Gheorghe a fost astăzi responsabilizată suplimentar, ea executând trei aruncări de la 7 metri, toate transformate. Circulația mingii a fost rapidă, poarta a mers, aruncările de afară au avut și ele un procentaj bun de reușită, iar apărarea a fost invulnerabilă.

Una peste alta, un joc mulțumitor, dar împotriva unui adversar care nu poate fi considerat etalon valoric pentru așteptările Rapidului. De semnalat însă că Plopeniul, un centru handbalistic de tradiție, are numai junioare în garnitură. Autoarele golurilor au fost:: Cristina Niculae și Andreea Trăilă câte 6, Andreea Cruceanu și Alina Gheorghe câte 5, Ana Chirigiu și Oana Bucă ambele câte 4, Mihaela Doica 3, Alexandra Trifan și Laura Leahu câte 2, Roxana Bodîrlău și Oana Ionescu, câte unul.

CS Rapid USL Metrou București rămâne lider în serie, echipa intrând în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul de Cupa României, cu Danubius Galați, de miercuri 3 mai.