Vă așteptăm la sală!

Reamintim suporterilor că în acest week-end avem două acțiuni la Sala Polivalentă ”Rapid”. Sunt două meciuri în care contăm pe sprijinul vostru, programul fiind următorul:

  • sâmbătă, 14 ianuarie, ora 15.00, baschet masculin, Liga I, CS Rapid – ACS Magic Sibiu
  • duminică, 15 ianuarie, ora 11.00, handbal feminin, Divizia A, CS Rapid USL Metrou – Știința Bacău

În plus, venim în întâmpinarea voastră cu două surprize. Sâmbătă, meciul de baschet se cuplează cu un antrenament efectuat de echipa de fotbal Rapid Old Boys, care începe la ora 17.00, la Sala Polivalentă ”Rapid” și la care sunteți, de asemenea, invitați să asistați. Fostele glorii ale fotbalului giuleștean se pregătesc pentru un turneu internațional, care va avea loc în curând, la Chiajna.

Pe de altă parte, am rezolvat și problema de sezon a parcărilor. Astfel, suporterii care vor veni la sală cu autoturismele personale, pot parca gratuit, pe terenul Rema, situat în vecinătatea Sălii Polivalente ”Rapid”. CS Rapid București, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 București, în mod special a primarului Gabriel Mutu, a deszăpezit parcarea, astfel încât iubitorii Rapidului să beneficieze de condiții decente pentru a asista la meciuri și pentru a-i susține pe favoriți.

Vă așteptăm!