Victorie dramatică a handbalistelor

Echipa feminină de handbal CS rapid USL Metrou București a obținut un succes foarte important în Liga Națională, 28-27 (15-13) în fața celor de la Universitatea Cluj. Astfel, s-a pus capăt unei serii de 8 meciuri fără punct câștigat.

Poarta a mers extraordinar, cu Andreea Arghir și cu Olivia Nanu în mare formă, în timp ce aruncările de la distanță au fost arma noastră forte. Alexandra Trifan s-a remarcat prin luciditatea acțiunilor, dar și prin cele 7 goluri marcate. Ea a transformat 4 aruncări de la 7 metri, iar o a cincea ratată a fost recuperată și a urmat un gol din acțiune.

Andreea Trăilă, marcatoare a 4 goluri, a reușit o intercepție după care a aruncat, de la propriul semicerc, direct în poarta adversă. O altă performeră este Mihaela Doica, trei goluri cu mâna dreaptă, de pe extrema dreaptă. Foarte bine au intrat în joc, de asemenea, Georgiana Brătulescu și Andreea Cruceanu, fiecare cu câte două goluri, în timp ce Elena Dache a punctat și ea de trei ori. Cosmina Cozma a transformat, în partea secundă, două aruncări de la 7 metri, iar Oana Bucă și-a adus aportul cu o altă penalitate fructificată.

Camelia Carabulea, 3 goluri, dar și Roxana Bodîrlău, un gol, au asigurat eficiența extremei stânga.

Toate fetele, dar și publicul, s-au comportat exemplar pentru o victorie mai mult decât meritată, care ne duce la 12 puncte în clasament și ne oferă un balon important de oxigen în tentativa evitării retrogradării.