Victorie importantă pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal Rapid București a susținut ultimul meci din turul al doilea al Diviziei A, în deplasare, la Sala iris din București, în compania celor de la CSU Știința București.

Formația giuleșteană s-a impus cu scorul de 26-24 99-14).

Sub comanda noului antrenor Robert Licu, feroviarele au reușit o revenire senzațională, după o primă repriză pierdută cu 14-9, în care am reușit primul gol abia în minutul 12. Foarte bun a fost jocul pivotului Georgiana Bazon, care a înscris 11 goluri. De altfel, ea a și reușit golurile de 29-29 și 20-19, atunci când formația alb-vișinie a reușit să treacă pentru prima dată în avantaj, pe tabela de marcaj.

Echipa utilizată a fost următoarea: Arghir, Nanu – Bazon 11, Carabulea 7, Trifan 3, Ionescu 2, Trăilă 1, Abbara 1, Moraru 1, Doica, Brătulescu, Agape, Ilie. Antrenor: Robert Licu.

Pentru rapidiste urmează o săptămână încărcată, cu două partide. În 10 ianuarie este etapă intermediară, cu ASC SC 181 SSP București, ora și locația meciului urmând a fi anunțate. După aceea, pe 13 ianuarie, de la ora 12.00, întâlnim pe teren propriu Spartac UNEFS.

Rapid are 39 de puncte după 14 etape, fiind la trei lungimi în fața celei de-a doua clasate, CSU Știința București.