Victorie la pas a handbalistelor

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a câștigat astăzi un nou meci în Divizia A, contra celor de la CS Handbal Municipal Buzău.

Fetele noastre, pregătite de Vasile Mărgulescu, s-au impus categoric cu scorul de 41-23 (23-12). Geta Gureșoaia a apărat excelent, fiind foarte bine secondată de colegele de poartă Alexandra Arghir și Ioana Simion. În pauza dintre reprize, o tânără simpatizantă a CS rapid a câștigat tricoul pus la bătaie prin tragere la sorți, cu numele Getei pe spate.

În teren, fetele noastre au avut ritm, au combinat în viteză, s-au apărat agresiv și au blocat multe aruncări. Extremele au excelat, având finalizări spectaculoase. Multe goluri au venit de pe pivot și de la linia de 9 metri. Roxana Bodîrlău a reușit chiar să marcheze un gol aplaudat la scenă deschisă, în dublă inferioritate numerică.

Golurile formației noastre au fost marcate de Roxana Bodîrlău 4, Ana Chirigiu 3, Cristina Niculaie 5, Andreea Trăilă 1, Alina Dobrin 3, Mihaela Doica 6, Alina Gheorghe 2, Adriana Budileanu 1, Oana Bucă 5, Oana Ionescu 2 și Alexandra Trifan 9.

De remarcat și revenirea după o îndelungată convalescență a Georgianei Brătulescu, care a prestat un joc foarte bun în apărare.

CS Rapid USL Metrou București conduce fără punct pierdut seria, iar etapa viitoare disputăm ”finala” pentru promovare, contra celor de la Dinamo. Deocamdată nu se știe precis când va avea loc meciul, așa că vă rugăm să nu vă impacientați și să așteptați anunțurile noastre oficiale.

Hai Rapid!