Victorie memorabilă pentru handbaliste

CS Rapid USL Metrou București a obținut o victorie magnifică în Liga Florilor, 24-20 913-12) cu CSU Danubius Galați, în Sala Polivalentă ”Rapid”.

Handbalistele pregătite de antrenorul Vasile Mărgulescu au reușit să răstoarne calculele hârtiei și să câștige un joc împotriva unei echipe considerate, teoretic, superioară. Devotamentul fetelor noastre a fost principalul atu al giuleștencelor. Portărița Ioana Simion a încasat o minge direct în figură, la o aruncare de la 7 metri, iar Alina Dobrin s-a accidentat grav, după ce i-a sărit umărul.

Momentul culminant al primei echipe a fost acela în care fetele noastre, cu două jucătoare mai puțin pe semicerc, au reușit să înscrie două goluri de la distanță, prin Elena Dache.

Alexandra Trifan, revenită după accidentare, a jucat excepțional rezolvând faze, atât în apărare cât și în atac. Ea a marcat 8 goluri fiind un factor important pentru această victorie. Elena Dache a marcat și ea 8 goluri, restul reușitelor fiind semnate Cristina Niculaie și Ana Chirigiu câte 2, Andreea Popa 3 și Andreea Trăilă.

Publicul giuleștean a fost parte integrantă a spectacolului și implicit a victoriei care aduce Rapidul la 6 puncte în clasament.

Meciul următor va avea loc la Slobozia, pe 28 octombrie.

Felicitări fetelor!