Victorie pentru baschetbaliste

Echipa feminină de baschet CS Rapid București a obținut o victorie de prestigiu, 69-57 (21-12, 18-11, 13-18, 17-16) în fața puternicei ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe, în cadrul Ligii I. Giuleștencele, antrenate de Vasile Militaru, au condus permanent, cea mai bună jucătoare de pe teren fiind veterana Florina Stănici, cu 32 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții în statistici. A doua noastră coșgeteră, în acest joc, a fost Natalia Burlacova, cu 18 puncte și 6 recuperări. Pe finalul jocului, covăsnencele se apropiaseră pe tabela de marcaj, dar aruncarea de 3 puncte a Gabrielei Vlad a liniștit spiritele.

Au mai evoluat pentru echipa noastră: Raluca Matei (4 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive), Alexandra Pantazi, Monica Nicolaescu (un punct, 4 recuperări și 7 pase decisive), Gabriela Vlad (7 puncte, 3 recuperări), Roxana Bejan (2 puncte, 4 recuperări), Ana Maria Cuatu (3 puncte, 3 recuperări), Adina Lovasz, Maria Funieru și Maria Ticu (2 puncte). Nu a fost utilizată, dar s-a aflat pe raportul de joc, Diana Bucelea.  

Mulțumim galeriei, cifrate astăzi la aproximativ 250 de persoane, care s-a comportat din nou foarte civilizat, încurajând baschetbalistele rapidiste.

Felicitări!