Victorie pentru handbaliste, eșec la limită pentru baschetbaliști

Astăzi, la Sala Polivalentă ”Rapid” a avut loc un interesant cuplaj în care baschetbaliștii de la Rapid au pierdut la limită, cu scorul de 86-85 în fața celor de la Politehnica Iași. partida, cedată la jumătate de coș, a contat pentru turneul semifinal al Ligii I.

Suporterii giuleșteni au avut însă, după aceea, satisfacția unei noi victorii repurtată de echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou. Fetele s-au impus categoric, cu scorul de 40-24, îîn fața celor de la Știința Bacău, într-un meci considerat în deplasare.

Mâine avem din nou la Sala Polivalentă ”Rapid” un cuplaj de baschet și handbal. De la ora 13.00, echipa feminină de baschet a Rapidului joacă împotriva celor de la Agronomia București, în timp ce handbalistele, de la 15.30, evoluează cu Spartac București.

Referitor la partida din sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, cu CSM Bistrița, aceasta a fost programată pentru miercuri, 10 mai, cu începere de la ora 17.00, fiind foarte posibil să fie transmisă în direct de către un post de televiziune care are parteneriat de specialitate cu Federația Română de Handbal.