Victorie pentru voleibaliști în play-off

Echipa masculină de volei a CS Rapid București a pășit cu dreptul în play-oof-ul Diviziei A2. În primul tur, formația feroviară, pregătită de antrenorul Aurel Ioniță, a depășit pe teren propriu pe CTF Mihai I București, cu scorul de 3-0 (30-28, 25-14, 25-22). Formula folosită de alb-vișinii a fost următoarea: Constantin Burtel (libero), Cristinel Smărăndache, Adrian Răusche, Bogdan Mehedințeanu, Constantin Toma, Constantin Arsene, Răzvan Panait, Ioan Moroldo, Ovidiu Tănase, Bogdan Corbu, Eduard Popescu (căpitanul echipei) și Răzvan Bogdan.

Oaspeții au putut opune rezistență doar în primul set. În această confruntare se joacă după sistemul ”două din trei”, al doilea meci fiind programat în deplasare, pe data de 4 martie. În cazul în care va fi nevoie, se va juca meciul decisiv, în Sala Polivalentă ”Rapid”, pe 11 martie.

Caleidoscopul rapidist a fost deschis, în acest week-end, de poloiști, care au pierdut primul joc cu Dinamo, în Superliga Națională, cu scorul de 12-4. Poloistele se află la turneul Campionatului Național de junioare, la Oradea, unde în primele două meciuri au pierdut cu CSS Chișinău, scor 10-9, respectiv Steaua, scor 17-7. Fetele noastre au bifat azi dimineață primul succes, 23-6 cu H2O Tg. Mureș.

La atletism, la etapa finală a Campionatelor Naționale de sală, pentru juniori I, Mihai Bolocan a cucerit medalia de bronz la săritura în înălțime, iar Bianca Anton a ocupat locul 5 la proba de 400 metri plat.

Întrecerile continuă!

Hai Rapid!