Victorie senzațională a Căprioarelor

Echipa feminină de volei Rapid București a dispus astăzi de CSU Medicina Tg. Mureș, scor 3-0 (25-16, 25-16, 25-21), în antepenultima etapă a sezonului regulat din Divizia A1.

Formația rapidistă, antrenată de Mihai Duță și Marius Măcicășan, a dominat meciul da capo al fine. Atacurile variate, din toate zonele de teren, au destabilizat apărarea adversă. Punctul forte al Căprioarelor a fost blocajul, care a adus o sumedenie de puncte. Excelentă a fost prestația celor două jucătoare din Brazilia, Martins Silva și Letitia Magnani, flancate de celelalte componente ale lotului cum ar fi Alexandra Sobo, Denisa Rogojinaru, Irina Radu și celelalte. De subliniat și prestația libero-ului Andra Cojocaru care s-a apărat foarte bine și a jucat, în multe faze, ca al doilea ridicător.

Rapidistele au terminat meciul în stil de mare echipă, cu punct pe mingea a doua făcut de Ramona Postea.

În primul meci al turneului de la Sala Polivalentă ”Rapid”, CSM Lugoj – CS Universitatea NTT Data Cluj-Napoca 3-0.

În clasament, feroviarele ocupă locul 9 cu un total de 24 de puncte. Într-un meci care ne interesează în mod direct, la Bacău, CSO Voluntari – CSU Belor Galați 3-2.

Voleibalistele Rapidului țintesc intrarea în grupa 5-8 și sunt în urmărirea celor de la CSO Voluntari, 28 de puncte, respectiv CSU Belor Galați, 26 de puncte, ocupantele locurilor 7 și 8.

Mâine, de la ora 15.00, se joacă CSU Medicina Tg. Mureș – CSM Lugoj, iar de la ora 18.00 Rapid – CS Universitatea NTT Data Cluj-Napoca. Ambele meciuri vor fi transmise în direct pe canalul oficial de Facebook al CS Rapid București.