Victorii în cuplajul de sală, medalie la Bacău

Ziua de 11 martie 2017 a fost excelentă pentru sportivii CS Rapid București. Echipa feminină de baschet U18 s-a impus într-un meci din turneul semifinal al Campionatului Național, în fața celor de la Phoenix Galați, cu scorul de 62-48 (18-4, 16-13, 22-4, 6-27). Formația noastră conduce în serie și este ca și calificată la turneul final.

Cuplajul de la Sala Polivalentă ”Rapid” a continuat cu o altă victorie, cea a voleibalistelor, învingătoare cu 3-1 în meciul amical cu CSM Focșani.

Vești bune ne-au venit și de la Bacău, unde are loc etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori II. Bianca Anton a cucerit medalia de argint la proba de 400 metri, cu timpul de 57.59 secunde, după ce a controlat cursa până la ultimii metri. Eleva antrenorului Teo Căprăroiu a realizat, pe această probă, un personal best de 57.05 secunde la balcaniada de la Istanbul, iar mâine va lua startul și la proba de 800 metri plat, unde este, de asemenea, cotată cu șanse de a cuceri o medalie pentru CS Rapid București.