Voleibalistele au întors spectaculos meciul cu CTF Mihai I

Echipa feminină de volei CS Rapid București a câștigat astăzi ultima partidă din anul 2016, în cadrul Diviziei A2, Seria Est. Giuleștencele au învins foarte greu, la Sala Polivalentă ”Rapid”, într-un meci considerat în deplasare, pe CTF Mihai I București, cu scorul de 3-2 (17-25, 20-25, 25-18, 25-11, 15-9). După ce au fost conduse cu 2-0 la manșe, voleibalistele noastre, cravașate de pe margine de antrenorul Mihai Duță, au revenit spectaculos și s-au impus finalmente.

Posibil ca jocul să fi fost luat drept prea ușor de către feroviare, dar ele au demonstrat caracter și au obținut a șasea victorie consecutivă, chiar dacă au cedat un punct în clasament.

La final, fetele au primit cuvinte frumoase din partea conducerii CS Rapid București, precum și încurajările directorului Valy Ionescu-Caciuriac, care și-a exprimat speranța că echipa feminină de volei va reveni pe prima scenă. Conducerea a acordat un mic cadou fetelor și antrenorilor, iar încheierea sezonului a fost sărbătorită cu pizza și băuturi răcoritoare.

Tot astăzi, în același eșalon, însă la masculin, băieții noștri au pierdut cu scorul de 3-0 pe terenul celor de la Dinamo București.