Zi mediocră pentru popice

Echipa feminină de popice a CS Rapid București a trimis mai multe reprezentante la Campionatele Naționale pe probe pentru senioare, care au loc în această perioadă, la Hunedoara. La individual clasic, cea mai bună clasare a fetelor noastre a avut-o Ștefania Șchiopescu, locul 7 cu 532 de popice doborâte. Pe locul 11 s-a situat Luminița Dobre, 518 popice doborâte, iar pe locul 15 Georgeta Olteanu, cu un total de 497. În ierarhie au mai figurat Andreea Băicoianu, locul 18 cu 477 de puncte, dar și Iolanda Dragomir, locul 19 cu 475 de puncte.

În proba de sprint, nicio rapidistă nu a ajuns măcar în semifinalele competiției. Pe tablou au fost Georgeta Olteanu, Luminița Dobre, Ștefania Șchiopescu și Andreea Băicoianu.

Aceste rezultate au fost calificate de către antrenorul Vasilica Pometcu drept ”nesatisfăcătoare, așteptările de la sportivele noastre fiind mai mari”.

Mâine, pe pista de la Hunedoara, se lansează pentru medaliile la Campionatul Național de tandem. CS Rapid București este reprezentat, în această competiție, de următoarele dueturi: Băicioanu – Dobre, Olteanu – Ciorăscu și Șchiopescu – Dragomir.